OM CRAZY NAILS

mona-milton2-crazynailsHej och välkommen till Crazy Nails!

Jag heter Mona Milton och så länge jag kan minnas så har jag alltid varit intresserad av vackra naglar och händer.

Min bakgrund kommer från försäkringsbranschen men 2009 tog jag tjänstledigt för att läsa till nagelterapeut och genomförde utbildningen på Nail Design School i Umeå. Valet föll på att arbeta med gelé och varumärket Light Elegance

Vill du veta vad en nagelterapeut gör kan du läsa mer här »

Min första tanke var att bedriva verksamheten på hobbybasis. Jag jobbade på försäkringsbolaget under dagarna och kvällarna fylldes med nagelkunder. Det gick ett tag men tillslut blev jag tvungen att välja. Jag sade upp min anställning 2010 för att helhjärtat satsa på bolaget Crazy Nails som då hade varit verksamt ett år.

Min huvudsyssla är fortfarande att erbjuda nageltjänster men för att bredda verksamheten har jag läst till Makeup-artist för att komplettera med sminkningar.

På fritiden, när jag inte testar nya nagelutformningar och mönster, pysslar jag en del med betongkrukor och gör konst av renhorn.

Du som är ung eller gammal, man eller kvinna, nagelbitare, har sköra naglar, starka naglar eller vill prova något nytt eller traditionellt: Hos mig är alla välkomna!

För vet du... Alla kan inte bli stjärnor men vi kan alla gnistra!

Med vänlig hälsning - Mona Milton, Crazy Nails 

 

Följ Crazy Nails på Facebook: 

facebook-crazynails