KUNDERNA SÄGER OM SINA NAGLAR:

"En härlig upplevelse från början till slut. Väl omhändertagen och ett vackert och hållbart resultat"
Jeanette Åsemar

"Det är inte ofta som folk förstår hur mycket fina naglar kan betyda för en person. Jag behöver inte en ny garderob (även om Mona kanske vill det). Jag tycker att Mona faktiskt är den bästa på att göra naglar, ser jag bilder på andra som har gjort naglar så kan jag se små fel som gör att jag inte tycker att de naglarna är fina, jag ser aldrig någonsin någonting sådant efter att Mona har gjort ett par naglar. Hon är en fantastisk nagelterapeut och en fantastisk människa, hon gör ett fantastiskt jobb som gör att jag får ett litet lyckorus varje gång jag varit på Crazy Nails, du gör min vardag mycket roligare och framförallt snyggare.. Är ju nagelbitare i vanliga fall ;)"
Olivia Wonkawaara

"För ett par år sedan gick jag regelbundet hos en annan "nagel-fixerska". Det jag minns var att jag hela tiden var orolig att skada eller tappa en nagel, och att jag ständigt spanade efter tecken på att någon nagel börjat lossna. Efter att jag börjat anlita Mona på Crazy Nails har jag aldrig ens funderat i de banorna! Naglarna känns superstarka, och dessutom är de supersnygga!! Nu är jag trygg med mina naglar!!"
Anitha Salomonsson Bjurbäck

"Jag älskar mitt jobb som är fartfyllt och ibland stressigt. Sällan är de stunder då jag lägger tid på kläder, hårvård eller prylar till mig själv. Men när jag träffade Mona på Crazy Nails och hon förlängde mina stubbiga, slitna naglar så stod allt klart! Jag behöver ingen ny garderob eller ny frisyr. När jag ser på mina händer och naglar blir allt jag bär som nytt 🙂 Tack Mona!
Ann Klefbohm

"Du kunde från dag ett göra felfritt nagelarbete enligt mig. Efter att du blev utbildad så hade du detaljerna över hur de skulle vara medan många andra förbättrades stegvis. Du är bäst av de jag känner till på att göra naglar och jag har alltid snyggaste naglarna på skolan :D"
Mimmie Teglund

"Efter att ha gett upp hoppet om att kunna ha snygga naglar som satt kvar så testade jag att gå till dig. Sista försöket tänkte jag! Vad är det.... Snart 3 år sedan kanske och de sitter som berget. Du är helt enkelt bäst! :D"
Ingela Hägglöv

"Är supernöjd med mina naglar! Naturligt snygga o alltid lika trevligt att få besöka dig!"
Pia Höber

"Jag är alltid lika glad både inför och efter ett besök hos Mona. Jag vet att jag får superfina naglar som håller och att besöket blir en höjdpunkt på dagen för mig själv. Och att jag ständigt får kommentarer på hur fina naglar jag har talar ju för vilket bra jobb Mona gör!!"
Susanna Karlsson

"Mona du är jätteduktig, alltid nöjd!" 😀
Veronica Ottosson

Följ Crazy Nails på Facebook: 

facebook-crazynails