BOKA TID HOS CRAZY NAILS

telefon-mail-crazy-nails


070-632 71 04

info@crazynails.se

kontor2-crazy-nails

Hos Crazy Nails gäller 24 timmars avbokning
på samtliga behandlingar

Vi har alltid jour på Tel 070-632 71 04, RING alltid och avboka.
Via SMS finns det ingen garanti att sms:et kommit fram, skulle du mot förmodan chansa och sms:a, invänta alltid en bekräftelse!

Vi ingår ett muntligt avtal när du bokar Din tid hos Crazy Nails, vilket innebär att Du som kund åtager dig att komma på den bokade tiden, och Crazy Nails åtager sig att inte boka in någon annan på den bokade tiden. Detta innebär att avbokar du inte din tid senast 24 timmar innan din bokade tid, debiteras 75 % av den bokade tiden.

Kommer du inte alls på din tid, debiterar vi dig 100% på bokad behandling.
Kan du inte komma, oavsett orsak är det denna regel som gäller.

Samma regler gäller på 95% av alla salonger/företag som utför tjänster/behandlingar.

Varför 24 timmar?

Jo, detta är vårat yrke, inte en hobby, och vi har kostnader att betala som hyra, material och löner. Från det att du avbokar din tid ska vi hinna annonsera eller ringa kunder som står på väntelista och det är inte säkert att vi får tag på de kunder som står på väntelista heller.

Självklart - om vi får en ny bokning på din avbokade tid, debiterar vi dig inte.

Om jag är sjuk?

Är du sjuk har vi valt att du kan omboka tiden, förutsatt att du meddelar i tid innan och inte 1 timme eller 10 minuter innan, så att vi får en chans att annonsera ut tiden och ringa kunder på väntelista. Den nya bokade tiden är inte avbokningsbar. Missbruk av denna regel beivras!

Varför?

Tyvärr har vi varit väldigt drabbade av falskbokningar och avbokningar med anledning sjukdom och sedan fått vetskap att kunden inte varit sjuk utan bara inte hunnit, haft lust, glömt eller annan orsak.

Men jag måste jobba?

Tyvärr, detta är vårat jobb också. Tycker du inte att det är ok?
Prova då att gå till jobbet, varpå du möter din chef och h*n säger, du får jobba idag men du får ingen lön för timmarna. Exakt så blir det för oss när vi får avbokningar på kort varsel utan möjlighet att hinna boka in en ny kund.

Tack för Din förståelse!

Följ Crazy Nails på Facebook: 

facebook-crazynails

Crazy Nails
Storvall 19
912 98 Klimpfjäll

Hitta hit: